Glasrenovatie

Glasrenovatie is het vernieuwen van glas in een bestaand pand. Bij glasrenovaties kunnen karakteristieke eigenschappen gecombineerd worden met moderne vernieuwingen. Hierdoor worden bijvoorbeeld de isolatiewaarden aangepast aan huidige maatstaven en normen. Voorbeelden van glasrenovaties:

Vervangen van enkelglas naar dubbelglas

Enkel glas vervangen door dubbel glas hoeft geen hoge kosten met zich mee te brengen. Vaak kun je met enkele kleine aanpassingen in het bestaande kozijn dubbel glas plaatsen. In een gemiddelde woning met enkel glas verdwijnt ruim 40% van de warmte door de ramen. Een gemiddeld huishouden bespaart honderden euro’s per jaar wanneer de woning wordt voorzien van dubbel isolatieglas. Zo verdient de investering in glasrenovatie zichzelf snel terug. Op jaarbasis praten wij al snel over € 400,-.

Monuglas. Isolerend dubbelglas

Ook heeft Sens Glas BV een passend alternatief voor monumentale panden, zodat het karakteristieke gevelaanzicht van weleer gewaarborgd blijft. Bij restauratie of verbouwing van monumentale panden komen de ramen vaak het eerst in aanmerking voor vervanging. Monuglas is slechts 9 of 10 mm dun isolerend dubbelglas en is sinds kort ook leverbaar in 8 mm. Door de geringe dikte is het product in nagenoeg elke situatie toepasbaar.

Neemt u voor meer informatie of voor advies op maat gratis en vrijblijvend contact met ons op. Betrouwbaarheid, vakkundig advies en service zijn de sleutelwoorden tot het succes van Sens Glas BV.

Open WhatsApp
1
Welkom bij SensGlas
Hallo,
Wij zijn bereikbaar via WhatsApp! Start een gesprek via de onderstaande knop en wij zullen zo snel mogelijk reageren.