Woningeigenaar

Verduurzamen met HR++ glas en fors besparen op je energierekening

Met enkel of ‘verouderd’ dubbel glas verlies je veel warmte. Het warmteverlies bij enkel glas is zo groot dat wordt aangeraden dat altijd te vervangen zodra je de kans hebt. Kies dan direct voor HR++ glas of triple glas. Dit glas biedt de beste isolatie en het hoogste rendement. Door het plaatsen van HR++ glas daalt je energierekening en voorkom je CO2 uitstoot.

Hoog rendementsglas (HR++ glas). HR en triple glas zijn tegenwoordig de standaard. Triple glas heeft de voorkeur. Het glas is wel dikker en zwaarder, waardoor het niet altijd mogelijk is om dit in het kozijn te plaatsen. Dan wordt er vaak voor HR++ glas gekozen. Beiden isoleren goed én houden geluid buiten.  

Praktisch over duurzaam | Milieu Centraal  heeft berekend wat je bespaart wanneer je enkelglas en dubbelglas vervangt voor een van deze soorten glas. Vervang je enkel glas in uw bestaande kozijnen voor HR++ of triple dan is de besparing ongeveer € 395,- op jaarbasis. Het hangt uiteraard af van het soort woning dat je hebt en de hoeveelheid energie die je gebruikt. Vervang je dubbelglas voor HR++ dan is de besparing ongeveer €255,- op jaarbasis.

SENS is specialist in glas reparatie en schadeherstel

Nieuwe ruit laten plaatsen of meerdere ruiten vervangen? We komen vrijblijvend bij u langs om u te adviseren over de beste oplossing. Onze glas service is snel en flexibel, wij helpen u graag op een moment wanneer het ú het beste uitkomt. Bij spoed kunt u van onze 24 uur glas service gebruikmaken, we komen dan direct naar u toe. Met onze “à la minute” dienstverlening verzekeren wij u van betrouwbare glas service op ieder moment van de dag.

Is uw raam kapot? Laat uw raam repareren.

Raam repareren: in sommige gevallen is complete vervanging de beste optie, maar als het even kan kiezen we met het oog op duurzaamheid en kostenbesparing voor raam reparatie. Kiest u voor raam reparatie? Wij  zorgen ervoor dat uw raam weer in de originele staat teruggebracht wordt. Door welke oorzaak dan ook, als uw raam gerepareerd dient te worden, bent u bij ons aan het juiste adres.

Is uw raam met enkel glas stuk of aan vervanging toe? Wellicht een goed moment om gelijk te onderzoeken of deze vervangen kan worden door een raam met dubbelglas of HR++ glas. Sensglas geeft u snel, deskundig en vrijblijvend advies.

Open WhatsApp
1
Welkom bij SensGlas
Hallo,
Wij zijn bereikbaar via WhatsApp! Start een gesprek via de onderstaande knop en wij zullen zo snel mogelijk reageren.